Vocal del Patronat

Nomenat per la via de l’article 9.2.b) dels Estatuts: Tres persones nomenades pel Govern de la Generalitat de Catalunya, una de les quals, designada necessàriament pel mateix Govern, n’ostentarà la vicepresidència.

Josep Ribas i Seix

Barcelona, 1957

És expert en Polítiques Universitàries de la Direcció General d’Universitats de la Generalitat de Catalunya. de la Generalitat de Catalunya.

Metge, especialista en aparell digestiu, havent ocupat diversos llocs assistencials en centres sanitaris de Barcelona i ha col•laborat en tasques docents en la llicenciatura de medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Posteriorment, s’incorpora al Departament d’Ensenyament on ha desenvolupat diversos càrrecs a la Generalitat de Catalunya, sempre vinculats a la gestió universitària i de la recerca. Ha estat cap del Gabinet Tècnic de Recerca de la Direcció general d’Universitats (1987-1993) i subdirector general d’Universitats en tres etapes: del 1993 al 1997, del 2007 al 2009 i del 2011 fins a l’actualitat. De l’any 2009 al 2011 va ocupar el càrrec de director general d’Universitats. També ha estat responsable de prospectiva i qualitat de la Direcció general d’Universitats, És el subdirector general d’Universitats de la Secretaria d’Universitats i Recerca i Secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya .

Entre altres, ha desenvolupat i gestionat els contractes programa de qualitat entre la Generalitat i les universitats públiques de Catalunya, el model de distribució del finançament de les universitats públiques catalanes, el pla de professorat contractat permanent d’excel·lència Serra Húnter, la transformació de les titulacions universitàries per adaptar-les a l’espai europeu d’Educació Superior i l’elaboració dels diferents Mapes universitaris de Catalunya.

Paraules clau
FUB, governança, responsables

Data d’actualització
27 març 2022, 06:46

Font d’informació

Secretaria General de la Fundació Universitària Balmes

T’ha sigut útil la informació de la pàgina?

Mitjana 0 / 5. Participació: 0

Fins ara ningú ho ha valorat!

Lamentem que aquesta publicació no hagi set útil!

Com podem millorar aquesta pàgina?

Imprimir

Aquesta pàgina està desactualitzada?