Vocal del Patronat

Nomenat per la via de l’article 9.2.e) dels Estatuts, a proposta de vicepresidència: Fins a vuit persones físiques o jurídiques de prestigi acadèmic, social, empresarial o professional, nomenats pel Patronat, quatre a proposta de la presidència del Patronat i quatre a proposta de la vicepresidència.

Josep M. Casals i Bosch

Enginyer tècnic industrial en mecànica per la Universitat de Girona i Màster en gestió i direcció de centres educatius per la Universitat Alfonso X de Madrid.

Docent vocacional, imparteix classes en l’àmbit de la tecnologia mecànica des de 1998 tant en formació professional com en formació ocupacional. Exerceix com a cap d’estudis de l’Escola del Treball del Ripollès – Fundació Eduard Soler durant dotze anys i des de 2016 és el director de formació d’aquesta institució referent en la formació tècnica dels joves del territori i de la transferència de coneixement al teixit industrial i pionera en formació dual.

Ha col·laborat en diversos àmbits amb la Uvic-Ucc, entre ells, a la definició del grau universitari en Enginyeria Mecatrònica o en el campus professional de la Uvic-UCC on ha impartit docència a Kreas i Teknós. També ha format part de l’equip de treball encarregat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per a la definició del currículum del Cicle formatiu de Grau Superior en Mecatrònica industrial.

Professionalment, ha estat responsable de producció de la secció d’aïllants d’una empresa del sector metall i assessor en mètodes i temps per una consultoria empresarial. També ha exercit durant quatre anys com a consultor en orientació acadèmica i professional i disposa d’habilitació per l’assessorament i reconeixement de competències professionals en l’àmbit de la mecànica.

És membre del Col·legi Oficial d’enginyers tècnics industrials i enginyers graduats de Girona i ha estat membre en representació del territori al Ring of the european cities of Iron Works.

Paraules clau
FUB, governança, responsables

Data d’actualització
16 juny 2022, 08:14

Font d’informació

Secretaria General de la Fundació Universitària Balmes

T’ha sigut útil la informació de la pàgina?

Mitjana 0 / 5. Participació: 0

Fins ara ningú ho ha valorat!

Lamentem que aquesta publicació no hagi set útil!

Com podem millorar aquesta pàgina?

Imprimir

Aquesta pàgina està desactualitzada?