Vocal del Patronat

Nomenat per la via de l’article 9.2.d) dels Estatuts: Els alcaldes o alcaldesses de Berga, Manlleu, Olot, Ripoll, Puigcerdà, Prats de Lluçanès i Sant Hilari Sacalm i fins a un màxim d’altres cinc patrons representants d’altres municipis i comarques de Catalunya. Els ajuntaments subscriuran, amb caràcter previ a la incorporació de l’alcalde respectiu, un conveni d’integració a la Fundació aprovat pel Patronat en el que s’haurà d’especificar qui exercirà la representació de l’alcalde o alcaldessa quan aquest o aquesta no pugui assistir a les reunions del Patronat. La integració podrà ser successiva.

Jordi Bruch Franch

Prats de Lluçanès, 19

Tècnic especialista en electrònica industrial. Professor de música titulat pel Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. Músic professional amb una trajectòria de mes de 4.000 actuacions arreu del territori Català, editant 8 treballs discogràfics. Director i professor de l’escola municipal de música de Prats de Lluçanès des del 2011 fins el 2015 i professor de l’EMAL del 2017 al 2019. Membre de diferents entitats culturals locals. Empresari, comerciant del ram de l’alimentació.

Ha estat membre del Consell general del Consorci del Lluçanès. Va ser cap de l’opsició a l’Ajuntament de Prats del Lluçanès la legislatura 2015-2019, així com Conseller Comarcal. Actualment és l’alcalde de l’Ajuntament de Prats del Lluçanès

.

Paraules clau
FUB, governança, responsables

Data d’actualització
20 maig 2020, 11:00

Font d’informació

Secretaria General de la Fundació Universitària Balmes

T’ha sigut útil la informació de la pàgina?

Mitjana 0 / 5. Participació: 0

Fins ara ningú ho ha valorat!

Lamentem que aquesta publicació no hagi set útil!

Com podem millorar aquesta pàgina?

Imprimir

Aquesta pàgina està desactualitzada?