Vicepresident segon del Patronat

Nomenat per la via de l’article 9.2.f) dels Estatuts: Fins a cinc membres pertanyents a institucions d’educació superior que hagin subscrit contractes o convenis de federació, adscripció o vinculació, amb la Universitat de Vic.

Valentí Junyent i Torras

Castellbell i el Vilar, 1960

És l’alcalde de Manresa i president de la Fundació Universitària del Bages des de 2011. Llicenciat en Geografia i Historia per la UAB, Màster en Direcció i Gestió Esportiva d’INEF i Màster en Intel·ligència Emocional a les Organitzacions per la UB.

Ha desenvolupat la seva trajectòria professional en el camp de la gestió esportiva. Va ser gerent, president i director general de l’Igualada Hoquei Club; gerent, president executiu i director general del Bàsquet Manresa; i, director general i conseller delegat del Bàsquet Lleida. També va ser durant cinc temporades director esportiu i d’arbitratge de l’Associació de Clubs de Basquetbol (ACB).

També ha estat professor del Màster de Gestió Esportiva de la URL, vicepresident de l’Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals i professor col·laborador del Màster MBA&Sports Management d’EAE Business School.

Paraules clau
FUB, governança, responsables

Data d’actualització
*

Font d’informació

Secretaria General de la Fundació Universitària Balmes

T’ha sigut útil la informació de la pàgina?

Mitjana 0 / 5. Participació: 0

Fins ara ningú ho ha valorat!

Lamentem que aquesta publicació no hagi set útil!

Com podem millorar aquesta pàgina?

Imprimir

Aquesta pàgina està desactualitzada?