Vocal del Patronat

Nomenat per la via de l’article 9.2.e) dels Estatuts, a proposta de presidència: Fins a vuit persones físiques o jurídiques de prestigi acadèmic, social, empresarial o professional, nomenats pel Patronat, quatre a proposta de la presidència del Patronat i quatre a proposta de la vicepresidència.

Pere Girbau Pons

1967

És Enginyer Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya i conseller delegat de Girbau Group, una empresa familiar que s’ha consolidat com un dels principals grups internacionals en la fabricació de maquinària per a tot tipus de bugaderies, independentment de la seva dimensió o del sector d’activitat.

Girbau Group disposa de quatre centres de producció, a Espanya i a França, especialitzats en les diferents línies de producte que cobreixen tots els processos d’una bugaderia industrial. Al mateix temps, ha creat dues divisions especialitzades per atendre les singularitats dels clients: divisió de bugaderia comercial i divisió de grans instal·lacions.

L’any 1989 l’empresa va iniciar un procés d’internacionalització i en l’actualitat disposa de 13 filials comercials al món, juntament amb una àmplia xarxa de distribució i de servei tècnic a més de 80 països.

Paraules clau
FUB, governança, responsables

Data d’actualització
14 març 2019, 11:08

Font d’informació

Secretaria General de la Fundació Universitària Balmes

T’ha sigut útil la informació de la pàgina?

Mitjana 0 / 5. Participació: 0

Fins ara ningú ho ha valorat!

Lamentem que aquesta publicació no hagi set útil!

Com podem millorar aquesta pàgina?

Imprimir

Aquesta pàgina està desactualitzada?