Vocal del Patronat

Nomenada per la via de l’article 9.2.g) dels Estatuts: Fins a tres membres de la comunitat universitària de la Universitat de Vic nomenats pel Patronat, dos representants del personal docent i investigador i un representant del personal d’administració i serveis, proposats pel Claustre d’entre els seus membres. Aquests patrons no podran representar cap altra instància de govern ni actuar per compte o representació de cap representació laboral de la Universitat.

Núria Simó Gil

Barcelona, 1965

És professora titular del Departament de Pedagogia de la Facultat d’Educació, Traducció, Esports i Psicologia de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

Llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Barcelona (1988), Postgrau en Tecnologia de la Informació i Comunicació a la Universitat de Barcelona (1989). Doctora en Ciències de l’Educació per la UB (1996) i professora acreditada per l’AQU l’any 2005.

Imparteix docència en els graus d’Educació Social i Mestre i en els Màsters d’Educació Inclusiva i d’Innovació en Didàctiques Específiques. Els seus àmbits de treball docent es vinculen als processos de reflexió al voltant de la pràctica professional per a la innovació educativa i a la formació investigadora. Implicada en la Responsabilitat Social de la Universitat, participa en accions educatives i acadèmiques amb els estudiants universitaris com són el Projecte de Pràctiques al Marroc (des de 2001) i l’impuls de propostes d’Aprenentatge-Servei amb Projectes d’acompanyament amb joves de l’Associació Tapís i amb persones grans de la Residència El Nadal de Vic (des de 2010), amb la intenció de contribuir de forma responsable al desenvolupament social i cultural.

Forma part del Grup de Recerca Educativa de la Universitat de Vic (GREUV) coordinat pel Dr. Antoni Tort i Bardolet. El GREUV va ser reconegut per la Generalitat de Catalunya, el curs 2013-2014, com a Grup de Recerca Consolidat (2014 SGR 1291).

Treballa en la línia de recerca Educació, territori i ciutadania especialitzada en els àmbits de la inclusió social i educativa amb infants i joves i en els processos educatius amb població immigrada. En aquest segon àmbit, ha participat en l’anàlisi i el seguiment del fenomen d’acollida de la població escolar nouvinguda a Vic des de l’any 1998. Recentment coordina i participa en diferents recerques en l’àmbit de la democràcia i la participació en educació juntament amb la Universitat de Girona.

Paraules clau
FUB, governança, responsables

Data d’actualització
27 març 2022, 08:04

Font d’informació

Secretaria General de la Fundació Universitària Balmes

T’ha sigut útil la informació de la pàgina?

Mitjana 0 / 5. Participació: 0

Fins ara ningú ho ha valorat!

Lamentem que aquesta publicació no hagi set útil!

Com podem millorar aquesta pàgina?

Imprimir

Aquesta pàgina està desactualitzada?