Vocal del Patronat

Nomenat per la via de l’article 9.2.c) dels Estatuts: Tres regidors/es de l’Ajuntament de Vic, un dels quals haurà de ser el tinent d’alcalde responsable d’Universitat, nomenats pel Consistori Municipal a proposta de l’alcalde de Vic.

Maria Balasch Pla

Vic, 1975

Diplomada en Magisteri en Educació Especial i Tècnica Superior en Medi Ambient. Postgrau en Comunicació i Màrqueting en Acció Social.

Des del 2006 és la Gerent de l’Associació de Disminuïts Físics d’Osona (ADFO) i membre de la Xarxa d’Empreses d’Inserció Social d’Osona i el Ripollès (XEISOR), anteriorment va estar treballant al Departament de Benestar i Família de l’Ajuntament de Vic i com a cap d’estudis del Taller d’Ocupació. També va treballar com a Educadora de Salut en un projecte pilot de la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya anomenat Punt Jove de Salut i com a Educadora a l’Associació Tapís amb persones preceptores del PIRMI.

Durant 20 anys va formar part de l’Agrupament Escolta Guillem de Montrodon de Vic, formant part els últims 4 anys de l’equip directiu. També va crear l’associació SIDART i va ser membre del grup de la Catalunya Central del Consell Audiovisual de Catalunya.

Vinculada al món de la cultura durant molts anys a través de Ventall Teatre i actualment membre de la junta d’ETC Teatre. Militant d’ERC i sòcia d’ADFO.

Paraules clau
FUB, governança, responsables

Data d’actualització
19 maig 2020, 09:58

Font d’informació

Secretaria General de la Fundació Universitària Balmes

T’ha sigut útil la informació de la pàgina?

Mitjana 5 / 5. Participació: 1

Fins ara ningú ho ha valorat!

Lamentem que aquesta publicació no hagi set útil!

Com podem millorar aquesta pàgina?

Imprimir

Aquesta pàgina està desactualitzada?