Mecenatge i patrocini

Les empreses, institucions i particulars que col·laboren en accions de patrocini i mecenatge de l’activitat docent, de recerca i de transferència de coneixement de la UNIVERSITAT DE VIC – UNIVERSITAT CENTRAL DE CATALUNYA contribueixen al desenvolupament econòmic i social del territori i del país.

Aquestes accions de col·laboració permeten, alhora, establir relacions institucionals i corporatives que reforcen la Universitat a l’arrelament territorial.

Actualment la Universitat està redactant un nou Pla de Patrocini i Mecenatge que permeti donar resposta a l’actual context social i econòmic el qual demana una major implicació dels actors representatius que ajuden al desenvolupament del país.

El Pla pretén aportar solucions a les necessitats dels patrocinadors, mecenes i col·laboradors per tal que siguin una part implicada i participativa dintre de la Universitat, alhora que detallarà els avantatges i beneficis econòmics i fiscals segons la naturalesa de la col·laboració.

Actualment la UVic-UCC ofereix programes de patrocini i mecenatge a les empreses i institucions que vulguin donar suport al:

Per participar en qualsevol modalitat de mecenatge, poseu-vos en contacte amb: mariacarme.comas@uvic.cat

Data d’actualització
14 març 2019, 11:20

Font d’informació

Àrea de Màrqueting

T’ha sigut útil la informació de la pàgina?

Mitjana 0 / 5. Participació: 0

Fins ara ningú ho ha valorat!

Lamentem que aquesta publicació no hagi set útil!

Com podem millorar aquesta pàgina?

Imprimir

Aquesta pàgina està desactualitzada?