Internacionalització

El Vicerectorat de Relacions Internacionals i Formació Contínua de la UNIVERSITAT DE VIC – UNIVERSITAT CENTRAL DE CATALUNYA treballa per projectar la Universitat en l’àmbit internacional a través de la marca Campus Internacional.

La marca Campus Internacional aglutina el conjunt d’activitats de la UVic-UCC dirigides al públic internacional com per exemple programes de mobilitat i d’intercanvi de l’alumnat, del professorat i del personal d’administració i serveis, programes de doble grau, programes de màster i de postgrau, activitats de recerca, cursos de formació contínua i projectes de cooperació internacional, incloent els Study Abroad Programmes.

Concretament, a través de l’Àrea de Relacions Internacionals es coordinen i reforcen els vincles internacionals de les nostres facultats i centres d’ensenyament. L’Àrea treballa conjuntament amb els coordinadors acadèmics de Relacions Internacionals de cadascun dels centres de la Universitat per tal de dinamitzar i desenvolupar les relacions amb institucions educatives internacionals.

Es treballa amb l’Àrea de Màrqueting en la captació d’alumnat estranger, ja sigui de títols oficials com de programes de formació contínua.

L’Àrea de Relacions Internacionals informa i assessora sobre les activitats internacionals, comunica les oportunitats als estudiants i fomenta la participació dels estudiants i els treballadors de la UVic-UCC en programes internacionals. També promou iniciatives adreçades als estudiants, al personal docent i al personal d’administració i serveis que comportin col·laboracions de recerca fructíferes de cara al futur. Així mateix es disposa de diversos convenis de col·laboració amb universitats, institucions i organismes d’arreu del món que promouen activitats acadèmiques conjuntes.

Entre els projectes que actualment s’estan desenvolupant destaca Horitzó Àsia, un projecte impulsat conjuntament amb l’Ajuntament de Vic, l’agència d’emprenedoria Creacció i l’Associació Nits de Cinema Oriental, i que té per finalitat potenciar estratègies integrades en relació a l’Àsia que puguin afavorir el desenvolupament econòmic, social, educatiu i cultural de la ciutat de Vic i el territori.

La UVic-UCC al món: https://uvic.adv-pub.moveon4.de/uvic-ucc_world_home/

Data d’actualització
03 febrer 2021, 12:44

Font d’informació

Àrea de Relacions Internacionals

T’ha sigut útil la informació de la pàgina?

Mitjana 0 / 5. Participació: 0

Fins ara ningú ho ha valorat!

Lamentem que aquesta publicació no hagi set útil!

Com podem millorar aquesta pàgina?

Imprimir

Aquesta pàgina està desactualitzada?