Inserció laboral

La UVic-UCC compta amb un Servei de Carreres Professionals que vetlla per a la inserció laboral dels estudiants i dels graduats i graduades de la universitat, mantenint-los informats de les ofertes de treball que hi ha en cada moment i oferint-los cursos per ajudar-los en l’entrada al món laboral.

D’altra banda, la UVic-UCC col·labora, amb una periodicitat triennal, amb AQU Catalunya en la realització de l’enquesta d’inserció laboral a la població titulada per conèixer, entre altres qüestions, el temps, la qualitat i la via de la seva inserció, i també per saber el grau de satisfacció respecte de la formació rebuda. La UVic-UCC ha participat en la 7a edició de l’enquesta, que tant pel seu abast com per la trajectòria (edicions 2008, 2011, 2014, 2017 i 2020) és una de les més representatives i importants a Europa. En la darrera edició s’han enquestat més de 35.000 persones: 17.500 titulades de grau i ensenyaments artístics superiors, 12.000 titulades de màster i 2.500 titulades de doctorat, xifra que representa la meitat de la població de referència (titulada en grau el curs 2015-2016, tret de Medicina amb la promoció 2012-2013, i titulada en ensenyament artístics superiors, màster i doctorat els cursos 2014-2015 i 2015-2016)..

Millora de l’ocupabilitat

El Servei de Carreres Professionals de la La UVic-UCC compta amb un ventall de possibilitats per millorar l’ocupabilitat dels seus titulats:

  • Alumni: té cura de la trajectòria professional dels titulats i els ofereix serveis i avantatges que siguin del seu interès. Fomenta la vinculació dels titulats amb la UVic-UCC i reforça la relació entre ells, fent de node entre els àmbits acadèmic i professional.
  • Portal d’ocupació: permet veure les ofertes publicades més recentment i rebre avisos quan les ofertes s’adaptin al perfil de les persones interessades.
  • Orientació professional personalitzada: les persones interessades poden demanar hora amb l’orientadora professional de la UVic que li oferirà assessorament individualitzat per temes com la millora del currículum.
  • Formació per a l’ocupabilitat: cursos per a la millora de l’ocupabilitat.
  • Treballa a l’estranger: per treballar fora de l’Estat espanyol.

Data d’actualització
04 octubre 2021, 12:23

Font d’informació

Àrea de Qualitat

T’ha sigut útil la informació de la pàgina?

Mitjana 0 / 5. Participació: 0

Fins ara ningú ho ha valorat!

Lamentem que aquesta publicació no hagi set útil!

Com podem millorar aquesta pàgina?

Imprimir

Aquesta pàgina està desactualitzada?