Informació general

Des del seu reconeixement l’any 1997, la UNIVERSITAT DE VIC – UNIVERSITAT CENTRAL DE CATALUNYA ha aconseguit transformar-se en una Universitat de recerca madura, implicada i compromesa, alhora que s’ha consolidat en un entorn competitiu i s’ha sabut alinear amb el territori i el món.

La política científica de la Universitat està liderada pel Vicerectorat de Recerca i Professorat, que vetlla, entre d’altres funcions, pel desplegament de les diferents accions de l’eix de recerca i transferència del coneixement del Pla estratègic de la UVic-UCC 2011-2016.

La UNIVERSITAT DE VIC – UNIVERSITAT CENTRAL DE CATALUNYA és una Universitat amb vocació investigadora que treballa transversalment per integrar la docència, la recerca i transferència de coneixement, la gestió i l’impacte en tots els àmbits del coneixement.

 

esquemarecerca

 

El projecte de recerca global de la UVic-UCC actualment consta de les següents estructures de Recerca i Transferència del Coneixement: Grups de recerca, Centres de Recerca i Transferència del coneixement (CERT) i càtedres.

Per tal de desenvolupar aquest projecte i que es consolidi com un referent integrador en el territori alineat amb les tendències internacionals, s’han previst tres punts de millora:

  • Detecció i potenciació del talent intern, captació de talent extern internacional i potenciació i impuls dels grups de recerca. Concentració dels recursos per a la captació de talent a les àrees prioritàries.
  • Potenciació de la formació doctoral en el sí de les estructures de recerca i transferència de coneixement, així com vinculació dels alumnes de grau i màster (competències transversals) amb els grups de recerca.
  • Replantejament i superació del concepte de transferència de coneixement universitat -> empresa pel de recerca concurrent entre entitats (universitat, empresa, institucions) amb interessos compartits.

Des de setembre de 2014 el Vicerectorat de Recerca i Professorat ha desenvolupat conjuntament amb els equips de l’Oficina Tècnica de Recerca i Transferència de Coneixement (OTRI) i la Biblioteca, un Butlletí de Recerca a través del qual es poden consultar setmanalment les publicacions indexades produïdes per la UVic-UCC, així com les convocatòries per sol·licitar, les concessions de projectes de recerca i l’agenda d’activitats científiques.

Data d’actualització
16 setembre 2021, 05:05

Font d’informació

Oficina Tècnica de Recerca i Transferència de Coneixement

T’ha sigut útil la informació de la pàgina?

Mitjana 0 / 5. Participació: 0

Fins ara ningú ho ha valorat!

Lamentem que aquesta publicació no hagi set útil!

Com podem millorar aquesta pàgina?

Imprimir

Aquesta pàgina està desactualitzada?