Estructura del territori

Arran de l’acord federatiu el 30 de gener de 2014 entre la FUNDACIÓ UNIVERSITÀRIA BALMES i la Fundació del Bages, la UNIVERSITAT DE VIC – UNIVERSITAT CENTRAL DE CATALUNYA la Universitat s’estructura en les següents seus:

Campus UVic

El Campus UVic es troba situat a dins l’àrea urbana del municipi de Vic i els seus campus ocupen uns 45.000m2 construïts. Si comptem únicament les infraestructures, sense tenir present les zones verdes, la superfície construïda és de 37.136,40m2 (any 2014).

Actualment el Campus UVic es troba distribuït en els següents zones:

  • Sub Campus de Miramarges (format per 8 edificis)
  • Sub Campus Torre dels Frares (format per 2 edificis)
  • Sub Campus Zona Esportiva (format per 1 edifici)
  • Sub Campus Casa Convalescència (format per 1 edifici)

El creixement de les instal·lacions universitàries en diferents punts de la ciutat, més enllà del nucli original dels campus de Miramarges i Torre dels Frares, fan del municipi de Vic una ciutat-universitat, on la integració de la ciutat i de les i infraestructures universitàries queden totalment integrades, que permet que tota la ciutat es converteixi en un gran campus universitari.La model de gestió del Campus UVic es basa en el concepte Smart Campus (Campus intel·ligent), el qual funciona des de l’any 2011 i serveix de marc de referència per a les noves construccions i/o instal·lacions en quant a gestió i funcionament integral.

Campus UManresa

Les instal·lacions del Campus UManresa es troben al nord de la ciutat de Manresa, en un sector d’urbanització recent, on es concentren la majoria d’institucions i serveis universitaris.

El Campus abasta més de 20.000m2, al llarg de l’avinguda Universitària. Compta amb dos edificis: d’una banda, l’edifici FUB, seu principal de la institució, on hi ha, a més dels serveis administratius i acadèmics, l’aulari convencional; de l’altra, l’edifici CU+, on es troba la Clínica Universitària i els espais per a la formació teoricopràctica dels estudis de Ciències de la Salut i per a la simulació clínica.

Una part dels espais d’ús comú s’ha adequat perquè pugui ser un lloc de trobada i repòs per a la comunitat universitària. Una altra s’ha destinat a aparcament de vehicles, amb més de 200 places.

Espai UVic-UCC Barcelona

L’Espai UVic-UCC Barcelona és una oficina d’informació i orientació de la UNIVERSITAT DE VIC – UNIVERSITAT CENTRAL DE CATALUNYA a Barcelona.

L’Espai consta de 90m2 distribuïts en dues plantes: la planta baixa per a l’atenció directa al públic i la planta superior per a l’organització d’activitats acadèmiques, reunions, presentacions i xerrades informatives d’atenció personalitzada.

Data d’actualització
*

Font d’informació

Àrea d'Infraestructures i Serveis Generals

T’ha sigut útil la informació de la pàgina?

Mitjana / 5. Participació:

Lamentem que aquesta publicació no hagi set útil!

Imprimir

Aquesta pàgina està desactualitzada?