Vocal del Patronat

Nomenat per la via de l’article 9.2.e) dels Estatuts a proposta de presidència: Fins a vuit persones físiques o jurídiques de prestigi acadèmic, social, empresarial o professional, nomenats pel Patronat, quatre a proposta de la presidència del Patronat i quatre a proposta de la vicepresidència.

José Daniel Barquero i Cabrero

Barcelona, 1966

El Dr. Barquero és Professor Titular Universitari en Ciències Econòmiques i Socials acreditat pel Ministeri d’Educació. Per vocació s’ha dedicat a l’estudi, recerca i docència dins del món acadèmic. Ha estat guardonat per les seves aportacions amb el títol de Doctor Honoris causa per universitats d’Amèrica, Europa, Àsia i Àfrica.

Va obtenir els graus universitaris d’empresa i Publicitat-Relacions Públiques a la Universitat de Barcelona, els postgraus de Màster of Business Administració per la Universitat de Barcelona i el d’Expert Universitari en Relacions Públiques Internacionals per la Universitat Complutense de Madrid. Posteriorment, es va doctorar en les àrees de Ciències Econòmiques, Jurídiques i Socials per tres universitats amb excel·lent Cum–Laude, Universitat Internacional de Catalunya, Universitat Camilo José Cela de Madrid i la Universitat Autònoma de Coahuila, Mèxic.

En el context científic és Director General de la Business School & Law School de Madrid, Barcelona i Palma de Mallorca, President i Acadèmic del Consell Superior Europeu de Doctors, Acadèmic de la Reial Acadèmia de Ciències Econòmiques i Financeres d’Espanya, Acadèmic de la Reial Acadèmia Europea de Doctors, així com Acadèmic de la Il·lustre Acadèmia Iberoamericana de Doctors.

A nivell internacional ha investigat i treballat a Estats Units amb el Prof. Dr. Edward L. Bernays Freud (Assessor de presidents d’EUA i Casa Blanca), en el Regne Unit amb el Prof. Dr. Sir Sam Black (Assessor de S. M. la Reina d’Anglaterra i de significatives empreses britàniques), amb els quals ha publicat el resultat de les seves recerques, en editorials com Deusto, McGraw-Hill i Planeta.

Les seves recerques han estat publicades en més de 40 llibres. Els últims en set països diferents: Cómo mantener, fidelizar y conseguir nuevos clientes, McGraw-Hill, EEUU; O libro de Ouro das Relaçoes Públicas, Porto Editora, Portugal; Manual de Banca, de la editorial Planeta, Espanya; How to avoid the clash of cultures and civilizations, Staffordshire University, Regne Unit; Relaciones Públicas Empresariales, de las Ediciones Dielo, Federació Rusa; 20 competencias profesionales para la práctica docente, Editorial Trillas, Mexic y Economy and Society,  McGraw-Hill en Azerbaiyán y EEUU.

Paraules clau
FUB, governança, responsables

Data d’actualització
14 març 2019, 11:05

Font d’informació

Secretaria General de la Fundació Universitària Balmes

T’ha sigut útil la informació de la pàgina?

Mitjana 0 / 5. Participació: 0

Fins ara ningú ho ha valorat!

Lamentem que aquesta publicació no hagi set útil!

Com podem millorar aquesta pàgina?

Imprimir

Aquesta pàgina està desactualitzada?