Vocal del Patronat

Nomenat per la via de l’article 9.2.d) dels Estatuts: Els alcaldes o alcaldesses de Berga, Manlleu, Olot, Ripoll, Puigcerdà, Prats de Lluçanès i Sant Hilari Sacalm i fins a un màxim d’altres cinc patrons representants d’altres municipis i comarques de Catalunya. Els ajuntaments subscriuran, amb caràcter previ a la incorporació de l’alcalde respectiu, un conveni d’integració a la Fundació aprovat pel Patronat en el qual s’haurà d’especificar qui exercirà la representació de l’alcalde o alcaldessa quan aquest o aquesta no pugui assistir a les reunions del Patronat. La integració podrà ser successiva.

Jordi Munell i Garcia

Ripoll, 1965

És alcalde de l’Ajuntament de Ripoll des de l’any 2011, Ajuntament del qual també en va ser regidor des de l’any 1991.

Llicenciat en Ciències Físiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Microelectrònica pel Consejo Superior de Investigaciones Científicas – Centro Nacional de Microelectrónica i Màster en Direcció d’Empreses per la Universitat de Girona. També és Diplomat en Comerç Exterior per la Universitat de Vic, Tècnic en elaboració de Plans de Protecció Civil per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i Diplomat en Gestió d’Emergències i Protecció civil per la Universitat de València.

Des l’any 1989 va treballar com analista i agent comercial en diverses empreses fabricants de maquinària i components tècnics, i del 1996 a 2011 també va exercir de professor d’ensenyament secundari i batxillerat de matèries científiques i econòmiques a l’Escola Vedruna de Ripoll. Així mateix, des de l’any 1991 ha estat impulsor de diverses iniciatives empresarials en qualitat de partner associat, en el sector de serveis.

En l’àmbit de la societat civil ha estat soci-fundador de diverses entitats ripolleses com Voluntaris de Protecció Civil, Club Nàutic Ripoll, Aeroclub del Ripollès, Joves empresaris del Ripollès, Autoclub del Ripollès, Servei Altruista d’Auxili i Col·laboració i Societat Hípica Cavalls de Ripoll. També va ser president de l’Associació de Joves Empresaris del Ripollès i Vocal de la junta de l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya. És membre del Col·legi Oficial de Físics i de la Societat Espanyola de Física.

Paraules clau
FUB, governança, responsables

Data d’actualització
14 març 2019, 11:05

Font d’informació

Secretaria General de la Fundació Universitària Balmes

T’ha sigut útil la informació de la pàgina?

Mitjana 0 / 5. Participació: 0

Fins ara ningú ho ha valorat!

Lamentem que aquesta publicació no hagi set útil!

Com podem millorar aquesta pàgina?

Imprimir

Aquesta pàgina està desactualitzada?