Vocal del Patronat

Nomenat per la via de l’article 9.2.d) dels Estatuts: Els alcaldes o alcaldesses de Berga, Manlleu, Olot, Ripoll, Puigcerdà, Prats de Lluçanès i Sant Hilari Sacalm i fins a un màxim d’altres cinc patrons representants d’altres municipis i comarques de Catalunya. Els ajuntaments subscriuran, amb caràcter previ a la incorporació de l’alcalde respectiu, un conveni d’integració a la Fundació aprovat pel Patronat en el qual s’haurà d’especificar qui exercirà la representació de l’alcalde o alcaldessa quan aquest o aquesta no pugui assistir a les reunions del Patronat. La integració podrà ser successiva.

Joan Ramon Veciana i Martínez

Barcelona, 1970

És l’alcalde de Sant Hilari Sacalm des de l’any 2015. Va ser regidor de Cultura i Participació Ciutadana en la legislatura 2007-2011.

És llicenciat en Enginyeria Industrial per l’ETSEIB. Treballa a Can Brugarola des de l’any 1996, d’on és cap de l’Oficina Tècnica.

En l’àmbit municipal sempre s’ha vinculat a diverses entitats i associacions del municipi i és soci del Club Esportiu Sant Hilari i del Club Tennis Sant Hilari i membre de l’Associació artística Excèntrica.

Paraules clau
FUB, governança, responsables

Data d’actualització
14 març 2019, 11:05

Font d’informació

Secretaria General de la Fundació Universitària Balmes

T’ha sigut útil la informació de la pàgina?

Mitjana 0 / 5. Participació: 0

Fins ara ningú ho ha valorat!

Lamentem que aquesta publicació no hagi set útil!

Com podem millorar aquesta pàgina?

Imprimir

Aquesta pàgina està desactualitzada?