Vocal del Patronat

Nomenat per la via de l’article 9.2.d) dels Estatuts: Els alcaldes o alcaldesses de Berga, Manlleu, Olot, Ripoll, Puigcerdà, Prats de Lluçanès i Sant Hilari Sacalm i fins a un màxim d’altres cinc patrons representants d’altres municipis i comarques de Catalunya. Els ajuntaments subscriuran, amb caràcter previ a la incorporació de l’alcalde respectiu, un conveni d’integració a la Fundació aprovat pel Patronat en el qual s’haurà d’especificar qui exercirà la representació de l’alcalde o alcaldessa quan aquest o aquesta no pugui assistir a les reunions del Patronat. La integració podrà ser successiva.

Joan Roca i Tió

Gurb, 1966

És president del Consell Comarcal d’Osona des del mes de juliol de 2011 i alcalde de Gurb des de l’any 2004.

De professió informàtic, treballa en una empresa de distribució d’alimentació com a responsable d’informàtica des del 1989. Va entrar a formar part del consistori de Gurb a les eleccions de l’any 2003 i actualment és alcalde i regidor d’Ensenyament secundari.

També és president del Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona, president de l’empresa mixta Recollida de Residus d’Osona, president de Depuradores d’Osona i forma part de l’executiva comarcal de CDC.

Paraules clau
FUB, governança, responsables

Data d’actualització
*

Font d’informació

Secretaria General de la Fundació Universitària Balmes

T’ha sigut útil la informació de la pàgina?

Mitjana 0 / 5. Participació: 0

Fins ara ningú ho ha valorat!

Lamentem que aquesta publicació no hagi set útil!

Com podem millorar aquesta pàgina?

Imprimir

Aquesta pàgina està desactualitzada?