Vocal del Patronat

Nomenat per la via de l’article 9.2.e) dels Estatuts a proposta de vicepresidència: Fins a vuit persones físiques o jurídiques de prestigi acadèmic, social, empresarial o professional, nomenats pel Patronat, quatre a proposta de la presidència del Patronat i quatre a proposta de la vicepresidència.

Joan Font i Fabregó

Torelló, 1951

President i director general del Grup Bon Preu, empresa catalana de distribució que actualment compta amb més de 160 establiments (Supermercats Bonpreu, Supermercats Orangutan i Hipermercats Esclat), repartits arreu del territori. Actualment l’empresa també compta amb més de 30 estacions de servei EsclatOil i amb diversos Iquo, centres de recollida de compra d’alimentació on-line. Bon Preu basa el seu model exitós en l’acurada atenció al client, la varietat i qualitat de productes i una alta competitivitat en preus.

És llicenciat en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona i en un Programa d’Alta Direcció d’Empreses per ESADE. Cofundador d’Ona Capital, societat de capital de risc que inverteix en sectors com energies renovables, TIC o selecció de personal per internet. Compromès amb el territori i el seu desenvolupament, és cofundador i president d’Ausa Futur, empresa creada juntament amb altres empresaris de la comarca d’Osona l’any 2008, amb l’objectiu de promoure a llarg termini el coneixement, el creixement econòmic i la qualitat de vida del territori.

En l’àmbit econòmic, és conseller de la central de compres IFA Española, membre de l’associació de l’empresa familiar de retail Comertia i patró de FemCAT, de la qual n’ha estat vicepresident. En l’àmbit formatiu, actualment és membre del Patronat de la Fundació Universitària Balmes-UVic, del Consell Assessor de la Facultat d’Econòmiques de la Universitat Pompeu Fabra i del Consell de Notables de l’Agència Alumni UB. En l’àmbit institucional, és membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional.

El 2008, va rebre el Premi d’Honor Lluís Carulla per haver desenvolupat un model econòmic pensat i dirigit des del territori i arrelat al país.

Paraules clau
FUB, governança, responsables

Data d’actualització
14 març 2019, 11:06

Font d’informació

Secretaria General de la Fundació Universitària Balmes

T’ha sigut útil la informació de la pàgina?

Mitjana 5 / 5. Participació: 1

Fins ara ningú ho ha valorat!

Lamentem que aquesta publicació no hagi set útil!

Com podem millorar aquesta pàgina?

Imprimir

Aquesta pàgina està desactualitzada?