Vocal del Patronat

Nomenat per la via de l’article 9.2.d) dels Estatuts: Els alcaldes o alcaldesses de Berga, Manlleu, Olot, Ripoll, Puigcerdà, Prats de Lluçanès i Sant Hilari Sacalm i fins a un màxim d’altres cinc patrons representants d’altres municipis i comarques de Catalunya. Els ajuntaments subscriuran, amb caràcter previ a la incorporació de l’alcalde respectiu, un conveni d’integració a la Fundació aprovat pel Patronat en el que s’haurà d’especificar qui exercirà la representació de l’alcalde o alcaldessa quan aquest o aquesta no pugui assistir a les reunions del Patronat. La integració podrà ser successiva.

Isaac Peraire Soler

Prats de Lluçanès, 1985

Fa d’alcalde de Prats de Lluçanès, President del Consorci del Lluçanès i Secretari d’Organització d’ERC, entre altres coses.

Nascut a Prats de Lluçanès el 26 de febrer del 1985. Llicenciat en Sociologia per la Universitat de Barcelona. Autor del llibre “VIDA POLÍTICA. Prats de Lluçanès 1979-2002″ i coautor de “Vicenç i Àgata, 25 anys voltant”. Va ocupar el número deu de la llista guanyadora d’ERC a les eleccions municipals del 2003. A les eleccions municipals del 2007, va anar al número quatre de la llista, entrant a ser regidor a l’oposició de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès. El maig del 2010 el proclamaren candidat a l’alcaldia de Prats de Lluçanès, encapçalant la candidatura d’Esquerra a les eleccions municipals del 2011. Portaveu del Grup Municipal d’Esquerra de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, a l’oposició, durant la legislatura 2011-2015. Candidat a l’alcaldia a les eleccions del 24 de maig del 2015, proclamat alcalde de Prats de Lluçanès el 13 de juny del 2015. L’octubre del 2015 el van escollir President del Consorci del Lluçanès.

Ha estat Portaveu Regional de les JERC Osona-Ripollès-Lluçanès des del novembre del 2005 fins el setembre del 2009; Portaveu de les JERC – Catalunya Central des de l’octubre del 2009 fins a l’octubre del 2010, membre de la Direcció Nacional i del Consell Nacional de les JERC fins el febrer del 2013. Elegit Secretari Nacional de Política Institucional de les JERC el març del 2011, secretaria que va compartir amb la responsabilitat de Secretari Nacional d’Organització de les JERC del febrer del 2012 al febrer del 2013.

Candidat de les JERC a les eleccions al Congrés dels Diputats del novembre del 2011. Va ocupar el número 26 de la candidatura d’ERC a les eleccions al Parlament de Catalunya el novembre del 2012.

Militant d’ERC des de febrer del 2004, ha estat membre del Consell Nacional i Executiva Nacional d’aquest partit. Va ser escollit el març del 2013 Secretari Nacional d’Estratègia i Anàlisi Electoral, responsabilitat que va ostentar fins el setembre del 2014, quan va ser elegit Secretari d’Organització.

De ben petit i durant tota l’etapa educativa ajudava treballant al negoci familiar agrari (al Soler de n’Hug) o a la carnisseria de la mare (El Taulell). Va treballar diversos estius i caps de setmana a la construcció, de manobre. Va passar també una època de 4 anys de tècnic al Servei de Joves de l’Ajuntament de Vic.

És membre de la Colla Gegantera de Prats de Lluçanès, col·laborador de la Plataforma “El Lluçanès és comarca” i vinculat a diferents associacions. Durant més de 6 anys va ser redactor d’esports de la revista comarcal “la rella”. Li agrada escriure, i ho fa quan pot.

Paraules clau
FUB, governança, responsables

Data d’actualització
*

Font d’informació

Secretaria General de la Fundació Universitària Balmes

T’ha sigut útil la informació de la pàgina?

Mitjana 0 / 5. Participació: 0

Fins ara ningú ho ha valorat!

Lamentem que aquesta publicació no hagi set útil!

Com podem millorar aquesta pàgina?

Imprimir

Aquesta pàgina està desactualitzada?