Vicepresidència primera del Patronat

Nomenament per la via de l’article 9.2.b) dels Estatuts: Tres persones nomenades pel Govern de la Generalitat de Catalunya, una de les quals, designada necessàriament pel mateix Govern, n’ostentarà la vicepresidència.

Gemma Geis Carreras

Girona, 1979

Llicenciada en Dret i Doctora europea per la Universitat de Girona. L’any 2011 va ser guardonada amb el premi extraordinari de Doctorat en Dret per la tesi La ejecución de las sentencias urbanísticas, tema que ha estat objecte de la seva investigació. Així mateix, ha portat a terme estades de recerca a les Universitats de Harvard, París-Sorbona i Florència.

És professora agregada interina de Dret Administratiu de la Universitat de Girona, on va iniciar la seva activitat docent l’any 2003. De l’any 2013 al 2017 va ser vicerectora de Desenvolupament Normatiu, Governança i Comunicació de la Universitat de Girona. Ha participat en diferents projectes de recerca i transferència, relacionats amb política mediambiental i cohesió social, dret urbanístic sostenible i transparència i xarxes de solidaritat en processos de recuperació de dones víctimes de violència de gènere.

Màster en pràctica jurídica a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i col·legiada a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona.

De la seva trajectòria política i institucional en destaca l’escó de diputada al Parlament de Catalunya en les XII i XIII legislatures. Ha estat cap de llista per les comarques gironines a les eleccions al Parlament de l’any 2017 i 2021 i portaveu del Grup Parlamentari de Junts per Catalunya.

Afiliada i membre de l’Executiva Nacional de Junts per Catalunya, va ser nomenada membre de la Comissió de seguiment de la Consulta del 9 de novembre del 2014 a Girona.

Paraules clau
FUB, governança, responsables

Data d’actualització
31 març 2022, 06:32

Font d’informació

Secretaria General de la Fundació Universitària Balmes

T’ha sigut útil la informació de la pàgina?

Mitjana 0 / 5. Participació: 0

Fins ara ningú ho ha valorat!

Lamentem que aquesta publicació no hagi set útil!

Com podem millorar aquesta pàgina?

Imprimir

Aquesta pàgina està desactualitzada?