Vocal del Patronat

Nomenat per la via de l’article 9.2.f) dels Estatuts: Fins a cinc membres pertanyents a institucions d’educació superior que hagin subscrit contractes o convenis de federació, adscripció o vinculació, amb la Universitat de Vic. .

David Parcerisas Vázquez

Begues, 1944

És el president del Patronat de la Fundació Privada Universitària EADA des de l’any 2007, institució de la qual també en va ser director general des de l’any 1974 fins al 2007.

Enginyer Industrial en la especialitat de Tècniques Energètics per la Universitat Politècnica de Catalunya i Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona, es va especialitzar en el Internacional Teachers Programme a la Manchester Business School. Actualment col·labora activament com auditor en els processos de verificació de qualitat d’organismes internacionals com EQUIS i EPAS. Es membre dels International Advisory Board de SKEMA Business School (França) i de CENTRUM (Perú).

Ha estat fundador de la Asociación Española de Escuelas de Dirección de Empresas (AEEDE), de la que en va ser secretari general (1989-2003) i de la que actualment n’és president. També és membre fundador i president de l’Associació per la Qualitat de la Formació Permanent (ForQ), vocal de la Coordinadora Catalana de Fundacions i vocal del Consell Rector de la Caixa d’Enginyers.

Paraules clau
FUB, governança, responsables

Data d’actualització
*

Font d’informació

Secretaria General de la Fundació Universitària Balmes

T’ha sigut útil la informació de la pàgina?

Mitjana 0 / 5. Participació: 0

Fins ara ningú ho ha valorat!

Lamentem que aquesta publicació no hagi set útil!

Com podem millorar aquesta pàgina?

Imprimir

Aquesta pàgina està desactualitzada?