Vocal del Patronat

Nomenat per la via de l’article 9.2.f) dels Estatuts: Fins a cinc membres pertanyents a institucions d’educació superior que hagin subscrit contractes o convenis de federació, adscripció o vinculació, amb la Universitat de Vic.

 

Antoni Trasobares Rodríguez

Barcelona, 1974

És el director general del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya des de desembre 2016.

Enginyer de Forests, especialitat en Medi Ambient, per ETSEA de la Universitat de Lleida (1998), Llicenciat en Ciències Forestals (1999) i Doctor en Gestió i Economia forestal (2004) per la Universitat de Joensuu, Finlàndia.

Autor de diverses publicacions científiques i de transferència tecnològica en l’àmbit de la gestió forestal multifuncional, l’adaptació al canvi climàtic i l’economia forestal, va ser, de 2013 a 2016, Director general de medi Natural i Biodiversitat, DARP, Generalitat de Catalunya.

També, del 2009 al 2012, va treballar a l’Institut Federal Suís de Tecnologia, ETH a la coordinació d’un dels principals grups de treball del projecte europeu FP7 MOTIVE centrat en l’adaptació de la gestió forestal al canvi climàtic. De 2004 a 2009, va treballar amb Foreco Technologies SL, una consultoria especialitzada en suport a la gestió forestal i la gestió del medi natural.

Paraules clau
FUB, governança, responsables

Data d’actualització
14 març 2019, 11:01

Font d’informació

Secretaria General de la Fundació Universitària Balmes

T’ha sigut útil la informació de la pàgina?

Mitjana 0 / 5. Participació: 0

Fins ara ningú ho ha valorat!

Lamentem que aquesta publicació no hagi set útil!

Com podem millorar aquesta pàgina?

Imprimir

Aquesta pàgina està desactualitzada?