Patronat

Vicepresident primer del Patronat

Nomenat per la via de l’article 9.2.b) dels Estatuts: Tres persones nomenades pel Govern de la Generalitat de Catalunya, una de les quals, designada necessàriament pel mateix Govern, n’ostentarà la vicepresidència.

 

Antoni Castellà i Clavé

Barcelona, 1970

És el secretari d’Universitats i Recerca del Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya des de gener de 2011. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i Màster en Administració i Direcció d’Empreses (MBA) per ESADE, ha desenvolupat la seva carrera professional en el món de l’empresa a IKL, KRUPP I HOESCH STAHL. Professor d’ESADE de 1996-2012.

Ha estat escollit diputat per la província de Barcelona per CiU a les eleccions al Parlament de Catalunya de 1999, 2003, 2006, 2010 i 2012. Fins l’any 2010 va ser Secretari segon de la Mesa del Parlament. També va presidir la Comissió Legislativa d’Economia, Finances i Pressupost i va esdevenir membre de la comissió d’Educació i Universitats i Vicepresident del Consell Assessor del Parlament sobre Ciència i Tecnologia. També és membre del Consell de la Ciutat de Barcelona al Districte de l’Eixample (1995-1999) i d’associacions com els Castellers de Vilafranca, l’Ateneu Barcelonès i el Club Rotary.

Paraules clau
FUB, governança, responsables

Data d’actualització
14 març 2019, 11:01

Font d’informació

Secretaria General de la Fundació Universitària Balmes

T’ha sigut útil la informació de la pàgina?

Mitjana 0 / 5. Participació: 0

Fins ara ningú ho ha valorat!

Lamentem que aquesta publicació no hagi set útil!

Com podem millorar aquesta pàgina?

Imprimir

Aquesta pàgina està desactualitzada?