Vocal del Patronat

Nomenat per la via de l’article 9.2.e) dels Estatuts a proposta de la presidència: Fins a vuit persones físiques o jurídiques de prestigi acadèmic, social, empresarial o professional, nomenats pel Patronat, quatre a proposta de la presidència del Patronat i quatre a proposta de la vicepresidència.

Antoni Anglada i Arisa

Manlleu, 1955

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, és metge especialista en Medicina Interna. També ha cursat el Postgrau en Metodologia d’Avaluació i Millora de la Qualitat per la Universitat Autònoma de Barcelona i el Màster de Gestió Hospitalària per ESADE Business School.

Va ser cap de servei de Medicina Interna de l’Hospital de la Santa Creu de Vic–Hospital General de Vic de l’any 1985 al 1988, coordinador del programa de Qualitat Assistencial de l’Hospital General de Vic del 1991 al 1993 i adjunt al Departament de Control de Qualitat de H. Sta. Creu i Sant Pau de Barcelona l’any 1991. Des de l’any 1993 ha ocupat diversos càrrecs directius al Consorci Hospital de Vic, exercint de director gerent del 2000-2010 i posteriorment com a director general fins el 2016. En l’actualitat és membre de la Junta de la Societat Catalana de Gestió Sanitària.

Ha exercit de consultor en sanitat en programes internacionals com ara Banco Interamericano de Desarrollo (1997) i The World Bank 1999; i consultor en temes de sanitat/qualitat en programes internacionals a CHC-Consultoria i gestió SA (1997-1998).

Així mateix ha impartit classes diverses universitats, ha col·laborat com a ponent en diferents cursos i jornades i ha publicat en diverses revistes nacionals i internacionals.

Paraules clau
FUB, governança, responsables

Data d’actualització
14 març 2019, 11:01

Font d’informació

Secretaria General de la Fundació Universitària Balmes

T’ha sigut útil la informació de la pàgina?

Mitjana 0 / 5. Participació: 0

Fins ara ningú ho ha valorat!

Lamentem que aquesta publicació no hagi set útil!

Com podem millorar aquesta pàgina?

Imprimir

Aquesta pàgina està desactualitzada?