Vocal del Patronat

Nomenat per la via de l’article 9.2.h) dels Estatuts: El Patronat, a proposta del president, podrà nomenar un membre per la seva vinculació personal o professional en la creació, els inicis o en la trajectòria de la Fundació.

Anton Granero Martínez

Manresa, 1954

Ha estat vinculat a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya i la Fundació Universitària Balmes des dels seus inicis.
L’any 1979 va iniciar els estudis de Magisteri a la recent creada Escola de Mestres d’Osona, que més endavant es convertiria en la Universitat de Vic. Des d’aleshores ha format part de diversos equips directius de la institució, sempre des del vessant de la imatge corporativa del projecte universitari de la ciutat de Vic.

Des del 1981 al 1987 va ser cap de producció d’Eumo Editorial i del 1987 al 1990 en va assumir la direcció. Per altra banda, l’any 1979 va crear l’estudi de disseny Eumogràfic (avui Eumo_dc), del qual en va ser director del 1984 al 2014.

Fins l’any 2013 va ser membre del Consell Consultiu de la FUB i l’any 2014 es va reincorporar a la Universitat com a responsable del projecte Fem UVic – UCC TERRITORI, Universitat i Societat, que pretén ampliar i estrènyer la col·laboració i el compromís de la Universitat amb la societat i amb el territori a través dels ajuntaments que formen part del Patronat de la FUB.

L’any 2014 va guanyar el Premi de Disseny EARTVIC 2014, de creació recent, atorgat per l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic, per la seva trajectòria com a dissenyador, difusor, promotor i pioner del disseny a la comarca d’Osona al llarg dels seus anys de treball a la Universitat de Vic i al capdavant de l’estudi de disseny Eumogràfic.

També ha estat professor de disseny i comunicació audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra durant 15 anys (1995-2010).

Paraules clau
FUB, governança, responsables

Data d’actualització
14 març 2019, 11:01

Font d’informació

Secretaria General de la Fundació Universitària Balmes

T’ha sigut útil la informació de la pàgina?

Mitjana 0 / 5. Participació: 0

Fins ara ningú ho ha valorat!

Lamentem que aquesta publicació no hagi set útil!

Com podem millorar aquesta pàgina?

Imprimir

Aquesta pàgina està desactualitzada?