Vocal del Patronat

Nomenat per la via de l’article 9.2.e) dels Estatuts, a proposta de vicepresidència: Fins a vuit persones físiques o jurídiques de prestigi acadèmic, social, empresarial o professional, nomenats pel Patronat, quatre a proposta de la presidència del Patronat i quatre a proposta de la vicepresidència.

Anna Mates Gómez

Ripoll, 1972
Enginyera de Telecomunicació i Diplomada en Ciències Empresarials. Va iniciar la seva carrera professional a l’empresa privada, concretament a la divisió espaial de l’empresa Indra.

Però va decidir tornar al Ripollès, d’on és filla, per a incorporar-se al projecte de la fundació de l’industrial Eduard Soler, una institució privada sense ànim de lucre fundada l’any 1996 que ofereix Cicles Formatius de Grau Superior, formació especialitzada, serveis de transferència de tecnologia per a les empreses i suport als emprenedors, tot en el sector de la mecatrònica i el metall-mecànic.

A la Fundació Eduard Soler ha desenvolupat sempre tasques de docència i va endegar el Centre d’Iniciatives Empresarials del Metall. En l’actualitat és directora de formació i ha posat en marxa els programes de dual i internacionalització de la Fundació.

El seu compromís amb la formació professional com a eina de competitivitat amb les empreses fa que hagi participat en la gestació del projecte KREAS del sector carni, del qual en l’actualitat n’és patrona.

Paraules clau
FUB, governança, responsables

Data d’actualització
14 març 2019, 11:01

Font d’informació

Secretaria General de la Fundació Universitària Balmes

T’ha sigut útil la informació de la pàgina?

Mitjana 0 / 5. Participació: 0

Fins ara ningú ho ha valorat!

Lamentem que aquesta publicació no hagi set útil!

Com podem millorar aquesta pàgina?

Imprimir

Aquesta pàgina està desactualitzada?