Vocal del Patronat

Nomenat per la via de l’article 9.2.g) dels Estatuts: Fins a tres membres de la comunitat universitària de la Universitat de Vic nomenats pel Patronat, dos representants del personal docent i investigador i un representant del personal d’administració i serveis, proposats pel Claustre d’entre els seus membres. Aquests patrons no podran representar cap altra instància de govern ni actuar per compte o representació de cap representació laboral de la Universitat.

Ana M. Palomo Chinarro

Antequera, 1961

És llicenciada en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona (UB) i doctora en Educació Inclusiva per la Universitat de Vic (UVic). Acreditada per l’AQU.

Forma part del grup de recerca consolidat d’Estudis de Gènere: Traducció, Literatura, Història i Comunicació (2014, SGR 62) de la UVic-UCC.

És professora del Departament de Comunicació de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la UVic i imparteix docència als graus de Comunicació Audiovisual, Periodisme i Publicitat i Relacions Públiques, des de 1998. També ha impartit docència a The University of Wales (Gran Bretanya), Università di Palermo (Itàlia), Universidade Unijuí (Brasil), Universidad de Columbia (Paraguai), Universidad Nacional de Misiones (Argentina) i Universidad de La Habana (Cuba), entre altres.

És comissària d’exposicions i crítica d’art en els àmbits nacional i internacional. Publica habitualment catàlegs i llibres d’art, i articles informatius o crítics sobre art i cinema a diferents mitjans escrits.

És membre fundador de l’Associació Catalana de Crítics i Escriptors de Cine.

És membre fundador i vicepresidenta de H. Associació per a les Arts Contemporànies, entitat que gestiona ACVIC Centre d’Arts Contemporànies.

Paraules clau
FUB, governança, responsables

Data d’actualització
01 novembre 2021, 08:17

Font d’informació

Secretaria General de la Fundació Universitària Balmes

T’ha sigut útil la informació de la pàgina?

Mitjana 5 / 5. Participació: 1

Fins ara ningú ho ha valorat!

Lamentem que aquesta publicació no hagi set útil!

Com podem millorar aquesta pàgina?

Imprimir

Aquesta pàgina està desactualitzada?