Vocal del Patronat

Nomenat per la via de l’article 9.2.g) dels Estatuts: Fins a tres membres de la comunitat universitària de la Universitat de Vic nomenats pel Patronat, dos representants del personal docent i investigador i un representant del personal d’administració i serveis, proposats pel Claustre d’entre els seus membres. Aquests patrons no podran representar cap altra instància de govern ni actuar per compte o representació de cap representació laboral de la Universitat.

Ana M. Palomo Chinarro

Barcelona, 1954

Llicenciat en Farmàcia per la Universitat de Barcelona, és professor de farmacologia i farmacoteràpia a la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.
Realització de formació post grau en diferents Universitats en matèria de Farmacocinètica i participació en formació en diferents cursos de Utilització de Medicaments.

Titular d’Oficina de Farmàcia de Sta. Eulàlia de Riuprimer des de l’any 1981.
Durant el període de 1995 a 2012, va formar part de la Comissió Mixta de Farmacovigilància, per part del Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya, participant en diferents estudis de seguretat de medicaments.

De l’any 2000 al 2012 va formar part de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona (COFB), com a Vocal de Docència i Investigació. Durant aquest període va formar part del Grup de Recerca en Atenció Farmacèutica de COFB, participant en diferents estudis que es van presentar en diferents Congressos i Jornades de Societats Científiques Mèdiques i Farmacèutiques, a més de publicar-se en diferents revistes científiques.

Des de l’any 2011 també és l’alcalde de Santa Eulàlia de Riuprimer.

Paraules clau
FUB, governança, responsables

Data d’actualització
20 maig 2020, 11:21

Font d’informació

Secretaria General de la Fundació Universitària Balmes

T’ha sigut útil la informació de la pàgina?

Mitjana 0 / 5. Participació: 0

Fins ara ningú ho ha valorat!

Lamentem que aquesta publicació no hagi set útil!

Com podem millorar aquesta pàgina?

Imprimir

Aquesta pàgina està desactualitzada?