Vocal del Patronat

Nomenat per la via de l’article 9.2.d) dels Estatuts: Els alcaldes o alcaldesses de Berga, Manlleu, Olot, Ripoll, Puigcerdà, Prats de Lluçanès i Sant Hilari Sacalm i fins a un màxim d’altres cinc patrons representants d’altres municipis i comarques de Catalunya. Els ajuntaments subscriuran, amb caràcter previ a la incorporació de l’alcalde respectiu, un conveni d’integració a la Fundació aprovat pel Patronat en el qual s’haurà d’especificar qui exercirà la representació de l’alcalde o alcaldessa quan aquest o aquesta no pugui assistir a les reunions del Patronat. La integració podrà ser successiva.

Albert Piñeira i Brosel

Puigcerdà, 1980

Diputat provincial pel partit judicial de Puigcerdà i alcalde de Puigcerdà des del 2011. Va néixer a Puigcerdà el 1980. És llicenciat en ciències polítiques i de l’administració i en ciències del treball per la UPF.

Va ser el responsable de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la Generalitat a la Cerdanya entre els anys 2003 i 2006. El 2007 fou escollit regidor de l’Ajuntament de Puigcerdà i va ser el portaveu del grup municipal de CiU durant el mandat 2007-2011 i diputat provincial a la Diputació. El 2011 va ser escollit alcalde de Puigcerdà per majoria absoluta i va repetir mandat a la Diputació de Girona, on va ser el portaveu del grup de CiU i diputat responsable de Sistemes i Tecnologies de la Informació i de Monuments.

Actualment és el portaveu de l’equip de govern i vicepresident responsable de l’Àrea de Cultura, Noves Tecnologies, Esports i Benestar de la Diputació de Girona.

Paraules clau
FUB, governança, responsables

Data d’actualització
14 març 2019, 11:01

Font d’informació

Secretaria General de la Fundació Universitària Balmes

T’ha sigut útil la informació de la pàgina?

Mitjana 0 / 5. Participació: 0

Fins ara ningú ho ha valorat!

Lamentem que aquesta publicació no hagi set útil!

Com podem millorar aquesta pàgina?

Imprimir

Aquesta pàgina està desactualitzada?