Vocal del Patronat

Nomenat per la via de l’article 9.2.d) dels Estatuts: Els alcaldes o alcaldesses de Berga, Manlleu, Olot, Ripoll, Puigcerdà, Prats de Lluçanès i Sant Hilari Sacalm i fins a un màxim d’altres cinc patrons representants d’altres municipis i comarques de Catalunya. Els ajuntaments subscriuran, amb caràcter previ a la incorporació de l’alcalde respectiu, un conveni d’integració a la Fundació aprovat pel Patronat en el que s’haurà d’especificar qui exercirà la representació de l’alcalde o alcaldessa quan aquest o aquesta no pugui assistir a les reunions del Patronat. La integració podrà ser successiva.

Agnès Lladó Saus

Figueres, 1979

Llicenciada en Dret per la Universitat de Girona, ha treballat com assistent de direcció de màrqueting en una empresa de serveis figuerenca d’àmbit nacional. Està vinculada a diverses entitats del municipi, com l’ANC, Òmnium Cultural, la Unió Esportiva Figueres o la Colla Castellera de la ciutat.

Regidora a l’Ajuntament de Figueres i membre del Consell Comarcal de l’Alt Empordà des del 2015, el 15 de juny de 2019 va ser escollida nova alcaldessa de Figueres, en substitució de Jordi Masquef i Creus, amb el suport del Partit Socialista de Catalunya de Figueres, Guanyem Figueres i Canviem Figueres.

Paraules clau
FUB, governança, responsables

Data d’actualització
20 maig 2020, 11:11

Font d’informació

Secretaria General de la Fundació Universitària Balmes

T’ha sigut útil la informació de la pàgina?

Mitjana 0 / 5. Participació: 0

Fins ara ningú ho ha valorat!

Lamentem que aquesta publicació no hagi set útil!

Com podem millorar aquesta pàgina?

Imprimir

Aquesta pàgina està desactualitzada?